View Single Post
Staro 24.12.2015., 21:27   #2848
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Da, evo i ja sam sad uspio dobiti da povlači u bilo kojem smjeru nakon stotinu puta što sam zoomirao i "od-zoomirao" stranicu. Katastrofa kako to loše radi. U 99% slučajeva ide samo gore-dole lijevo-desno no ako si baš uporan pa stalno zoomiraš stranicu i vraćaš natrag i vrtiš prst u krug od jednom krene i u drugim smjerovima. Ali to je potpuno neupotrebljivo s obzirom koliko loše radi, na bilo kojem androidu kojeg sam imao do sada to doslovno leti, odmah, staviš prst potegneš i to ide, no ovo je jako loše. Nadam se da postoji neka fora da se dodatno podesi. U pitanju je Ip6s.

Što se kustomiziranja tiče - sve to ovisi koliko je korisnik zahtjevan sa druge strane. Moja strina (žena od 52g) ima ajfon 6s i šalje samo poruke i zove, tu i tamo si poslika nešto i sve joj je to "tako super" i hvali taj ajfon ko da provaljuje u Pentagon sa njime svaki dan lol. Njoj ništa dodatno tu nije potrebno, dapače 95% bi se čak moglo i izbaciti van ona ne bi primijetila razliku No ukoliko je čovjek malo zahtjevniji od slanja poruka i zvanja te traži nešto više od svog mobilnog uređaja, onda je nažalost nužno nešto dodatno napraviti da bi od tehnički prosječnog uređaja dobio nešto što koliko-toliko služi njegovim potrebama.
jacobbb je offline   Reply With Quote