Vrlo je važno jesi li krivo naručio ili su krivo isporučili, a iz svega se vidi da je prvo ovdje slučaj. Nisi im ti jedini kupac da prate jesu li komponente koje si naručio međusobno kompatibilne, pogotovo ako si naručio samo dvije komponente, ne cijelu konfiguraciju. Više puta sam iz drugih trgovina naručivao istovremeno za različita računala komponente koje nisu međusobno kompatibilne, nikad me nitko nije pitao zašto to kupujem niti ih to treba biti briga.
Da si ti dobro naručio, a oni krivo isporučili, ne vjerujem da bi pravili problem oko zamjene.
Pravo na povrat imaš u roku 14 dana kod kupnje na daljinu, no moraš im poslati pismeni raskid ugovora gdje oni u roku 30 dana moraju vratiti novac, bez ikakvog umanjivanja vrijednosti. Ne znam računa li se ovo kupnjom na daljinu, ipak je "ugovor" sklopljen preko weba pa vjerojatno da, no opet si im morao poslati raskid ugovora.
Kod kupnje u trgovini (bez web narudžbe) nema nikakvog prava na povrat, odnosno ovisi o dobroj volji prodavača. Rijetko će prodavač biti tako dobre volje da prihvati povrat za artikal kojemu je nepovratno oštećena/otvorena ambalaža ako zakonski nije obvezan. Takav artikal je kasnije teško prodati (eventualno po umanjenoj cijeni) jer, priznaj, i sam ćeš radije uzeti novo neraspakirano.