Iako meni osobno kustomizacija karaktera ne znaci bas puno, ova igra ima gro opcija, vjerujem da bi uz malo vremena mogao napraviti da lik izgleda ko Sinan Sakić!

Volio bih odmah na pocetku reci da nisam previse igrao, do 20+ levela ali sa trenutno vidjenim sam prezadovoljan! Sama igra je baš fluidna, iako u CBT igra ne šteka kad se nadjete u prostoru sa puno drugih igraca, kao sto je recimo bio slucaj sa TERA:Rising, gdje su nevidjeni lagovi kad se nadjete u prostoru sa puno drugih igraca (obje igre sam igrao samo na US serverima, sa istom konfiguracijom i cak vecim detaljima u BoS nego u TERI). Svidja mi se nacin borbe u BoS, sami princip je dosta slican TERI,nema tab combata gdje treba kliknuti/oznaciti protivnika pa napasti, nego je cisti action-combat, ali sa tom razlikom da se kamera fokusira na protivnika kada je borba u pitanju, sto je zapravo jako zanimljivo jer se ne dogadja da se gubi fokus kao recimo u TERI ali opet nije klasicni tab combat kao sto je recimo CABAL

nline.
Questovi su klasicni za sada...ubij 5 ovih, uberi 3 biljke, isprati ovoga, ubij ovog BAM i slicno ali cak i nisu toliko dosadni, jedino sto mi je u pocetku bilo malo iritatno kad sam dva puta dobivao questove od razlicitih NPCa da ubijam iste mobove, ali to je vise zbog toga jer sam forsirao neke druge questove pa se vracao na stare, tako da sada znam kad krene full release da pratim sve questove istovremeno.
Probao sam i par dungeona. Svidja mi se sto igra nudi cross-server dungeon party. Znaci, kad stisnes F8, otvara ti se dungeon lobby gdje sa desne strane odaberes dungeone za koje zelis naci party, odaberes ostale finese (da li dozvoljavas duple klase, 4 ili 6 igraca i slicno) i trazis. Ponavljam, igra je bila u CBT fazi i uvijek sam nasao party za 2-3 minute sto je super ja mislim! Ali primijetio sam da uvijek ima par ljudi na ulazu u dungeon, tako da se i tu lako napraviti party.

Sto se tice samih bossova, nisu teski, ali koliko sam za sada uspio pohvatiti svi imaju svoje unaprijed definirane attack patterne koji se ponavljaju, sto mi je malkice vec dosadno, volio bih da se to nekad malo promijeni, da imaju bezbroj kombinacija za napade a ne da se uvijek vrti njih par u nedogled..
Trcanje, skakanje, glide u ovoj igri su mi nenadjebivi!! Tako glatko ide da je baš gušt letjeti iznad mobova, ljudi i gledao ih odozgora, stvarno wau efekt.
To je za sada to, prilicno je rano da pisem nesto vise, no 16.1. se vidimo, dugo nisam igrao nesto tako zanimljivo.