View Single Post
Staro 23.12.2015., 14:41   #18165
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014

Igralo se na sigurnu kartu, podilazilo publici, osigurale su se pare za nastavke i tonu prihoda od mercha (Mel Brooks je dobro to parodirao prije 30 godina u Space Ballsu ). Film ništa novo - radnja, likovi i lokacije su doslovno isti kao i prije - 90% reciklirano:
- darth 2.0 (lošiji od originalnog)
- death star 3.0 koji je "neuništiv", ali se može uništit na isti način kao prijašnji
- opet droidi s kritičnim podacima
- opet tata i sin scenarij, samo je sada sin prešao na tamnu stranu.

Drago mi je da se ponovno pojavljuju likovi iz prijašnjih nastavaka, ali je problem što su i svi novi likovi isti. Galaxiya sa milijardu planeta, a opet se sve vrti oko istih ljudi, samo eto, sad su i sinovi i unuci u priči. Povremeno sam imao osjećaj da gledam ljetni retrovizor, a ne novi film

Pored toga dosta rupa i par deus ex machina trenutaka.

Kažem, ok zabava za društvo, al kritički gledano film je kanta.

-->
Star wars - ok film za pogledat s društvom u kinu, al niš više.

Igralo se na sigurnu kartu, podilazilo publici, osigurale su se pare za nastavke i tonu prihoda od mercha (Mel Brooks je dobro to parodirao prije 30 godina u Space Ballsu ). Film ništa novo - radnja, likovi i lokacije su doslovno isti kao i prije - 90% reciklirano:
- darth 2.0 (lošiji od originalnog)
- death star 3.0 koji je "neuništiv", ali se može uništit na isti način kao prijašnji
- opet droidi s kritičnim podacima
- opet tata i sin scenarij, samo je sada sin prešao na tamnu stranu.

Drago mi je da se ponovno pojavljuju likovi iz prijašnjih nastavaka, ali je problem što su i svi novi likovi isti. Galaxiya sa milijardu planeta, a opet se sve vrti oko istih ljudi, samo eto, sad su i sinovi i unuci u priči. Povremeno sam imao osjećaj da gledam ljetni retrovizor, a ne novi film

Pored toga dosta rupa i par deus ex machina trenutaka.

Kažem, ok zabava za društvo, al kritički gledano film je kanta.

Zadnje izmijenjeno od: nub. 23.12.2015. u 14:46.
nub je offline   Reply With Quote