Citiraj:
Autor IcyTexx
Bertone kud ti se toliko zuri da vozis ko teksaški rejnđer po rotoru? Mislim, vozim i ja puno brže, al postoji razlika između pametne i idiotske brze vožnje. Dolaziš na cestu s trokutom, nije normalno uletit sa 70km/h unutra. Ne mislim sad da ti ne znas vozit nego zato kaj ima ljudi koji ne znaju.
|
Ma nije bilo 70 km/h, možda tako izgleda zbog vibracija (jbg, tvrd ovjes i nekvalitetan nosač kamere) ali 70 je bilo na početku snimke i tu sam već digao nogu s gasa. Onaj lik s Lineom je tada već pred rotorom i ova dvojica u srednjoj traci zapravo usporavaju brže od mene jer vide kaj će lik napraviti dok ga ja od njih ne vidim, a i tad sam već gledao ova dva auta (Peugeot i Opel) koji dolaze rotorom i koji su pokušali izaći iz njega (ali nisu mogli zbog Linee koja ima je oduzela prednost).
Uglavnom kad sam bio pred rotorom nisam išao brže od 30 km/h i mogao sam stati u tih par metara no ono što ne vidite na snimci je auto iza mene (Golf III) čiji vozač nije pratio što se događa i koji u tom trenutku usporava puno sporije od mene, zato sam po gasu i zaobišao Astru jer bi me taj Golf sigurno udario da sam stao.
Ovo dalje kroz rotor izgleda brzo ali nije jer deda u Linei stvarno vozi 15 km/h i zato prolazak izgleda kao da je neka velika brzina.
Usput, upravo zbog tog Golfa iza mene razmišljam da nabavim neku dual auto kameru:
... samo nikako da se odlučim što.