Htio sam čekati dok netko ne dostigne nešto slično, ali eto. Ovo je moja najbolja partija u WOWS što se tiče dmga, i količine pogodaka s Mutsukijem. Nakon te partije se rodila ljubav mene i ovog DD-a:
- To je još iz listopada, dakle pred patch 0.5.1.
Sve skupa 171375 dmg-a, kroz 16 potrpanih torpeda. Lik u Kievu (koji nije doživio kraj partije), u Coloradu i ja smo počistili cijeli tim s druge strane.
Stvar je krenula ovako, mapa
Hot Spot, stara verzija (još je bio X spawn aktivan). Znam da ne mogu puno s Mutsukijem na capu ako mi uleti Nicholas, a i htio sam isprobati što više i što brže se približiti neprijateljskoj floti.
Krećem sa donje lijeve strane mape, i rush kroz prazninu u sredini. Skoro cijela njihova flota plovi sa zapada na istok, dakle ako i opalim teško da ću fulati. Naciljam Myoko na granici otkrića i bježim natrag. Myoko spašava Pensacola koja pobere jedan od dva torpeda, i tako oba CA u startu runde padaju na skoro pol HP-a. Ne sjećam se koliko je točno pogodilo, ali znam da je lik s Pensacolom spasio Myoko (nenamjerno) od sigurnog potonuća i završio na pol HP-a.
Kroz manevriranje i borbu pada još New Mexico (tu dobijem prvi kill) i još podjelim par torpeda okolo, mislim drugom New Mexicu ili Nagatu i još nekome. Partija se bliži kraju i uletavam na C bazu. Sa skroz desne strane Nagato na full HP i Mutsuki. Ciljam Nagato, no Mutsuki se uspjeva nasukati i s time spašava Nagato jer pobire svu moju salvu torpeda koja mislim nije ni vidio od svog dima. Posrećilo me jer je Nagato ionako promjenio smjer. Tu sam već bio na 11-12 pogotaka torpedom i preko 100000 dmg-a.
Ono što je lansiralo ovu partiju u orbitu je slijedeće... Nakon što sam torpedirao Mutsukija bježim iz capa jer to je onaj sa puno malih otoka i reko idem okolo probat dohvatit tog Nagata. No, mislim si što ako se lik ipak odvažio na capanje - pogledam na traku i vidim ne miče se. Okret za 180 stupnjeva i idem na mjesto gdje bi mogao doploviti (procjena). U pravu sam bio, taman izlazim iza otoka kad vidim njegovo nadgrađe kako izranja (sad dal ga je spotao Colorado koji je bio u blizini ili ja, ne znam). Na udaljenosti manjoj od 4km lansiram svih 6 torpeda (toliko mala udaljenost da bi 4 lepeze stale uzduž njegovog boka - nema šansi da to fulam). Lansirao sam dok još nisam "izronio" iza otoka i u istom trenu bacam dim te motam na lijevo. Lik opali salvu i napravi neku sitnu štetu + njegovi secondary dok ja nestajem u dimu a svih 6 torpeda pogađa u bok (dal je bilo potrebno 5 ili 6 ne znam, ono koje je zadnje potopilo ga se računa u konačnim pogotcima).
@ Gnujko: Ako je ikad bila prilika za isprobat Mutsukija, to je sada s 0.5.2 buffom na manje otkriće torpeda.