View Single Post
Staro 22.12.2015., 16:17   #1041
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Hatsuharu i baze

Danas presmiješna partija sa Hatsuharuom na mapi northern lights. Poučen prijašnjim iskustvom krenem na D, s obzirom da nitko nikad ne ide na D. Capam solo, krenem na C, gdje naš fuso i neki DD melju nagata. Umro nagato, umro i naš DD od obližnjeg gnevnya i pensacole, Fuso pobjego sa C base pa sam solo capao.

Ovdje sam se skoro zajebao. Vidim gnevnya i mislim si idem ga karat, kad ono skoro on mene pokara, pa počnem bježat na B sa 40% healtha. Capam B i tu me detekta nečiji avion te me furutaka i taj isti gnevny dovuku na 15% healtha, uspijem pobjeć prema A.

Dok sam išao prema A vidim gnevnya da me prati sa druge strane otoka. Malo prije nego sam ušao u A bazu, ispalim 3 torpeda, nadajući se da je Gnevy tukac i da će nastavit ravno plovit. Bogu hvala, gnevny je bio tukac i pokupi jedan torpedo. RIP.

Naši su u međuvremenu od 6-3 prednosti u brodovima (3-1 u bazama za nas) uspjeli doć na 3-3 u brodovima, 3-1 u bazama za njih. Sva sreća da sam uspio capat A i da je gnevny posisao torpedo jer bi spušili partiju.

Za kraj još uspijem capat B na naših 999 pointova i podebljat si score. Uglavnom, base cap daje previše XP-a i kredita.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 22.12.2015. u 16:24.
Lun je offline   Reply With Quote