Citiraj:
Autor jacobbb
Ali to je katastrofalno jer onda praktički ne znaš koliko ti je baterije još preostalo ukoliko jedan dio trošiš sporije (tj. tako ti se prikaže) a drugi dio ti ode praktički u par minuta. Jučer sam testirao dok sam bio na LTE-u, dakle bio je upaljena audio player i browser, samo to dvoje, i svake minute je jedan % išao dole, ukoliko sam brže otvarao stranice postotci su išli još brže dole, cca 30tak sec. To je kad sam već bio debelo ispod 50% i kad postotci padaju strahovito brzo. Stvarno ne mogu shvatiti da je to "normalno" jer u tih cca 8h dnevno što ti treba mobitel negdje vani pokušavaš se nekako organizirati oko korištenja te baterije da izdrži dok ne dođeš do kuće, u ovom slučaju ne možeš..
|
Iz tog razloga i ne koristim LTE. Uglavnom mi je Edge upaljen za messengere, dok za povremeno browsanje gdje nema WiFi koristim 3G (po mogućnosti što kraće). Povrh toga mi je konstantno upaljen Low Power Mode i Power Saving Mode (tweak). To je, u mom slučaju, jedino rješenje za normalnu bateriju tokom dana.
Citiraj:
Autor coconut
|
Skromna cijena. Koliko vidim na ebayu su još skuplji.