@ Flayer: Nek si jazavac uzme Situational Awareness skill pa neće bit problema.
Citiraj:
Autor gnujko
Izgleda da ću na NM kapetanu morat stavit perk za raniju detekciju torpeda. Jel to sad bude gadno. Shit rudder upgrade je već gore jer i to će trebat nakon novog patcha.
|
Razmišljao sam o tome ali mislim da za BB postoje bolji skillovi (već spomenuti). Ako i vidiš ranije torpeda i sa njim ćeš popit koje što je puno manji problem ako si u BB nego u CA. U CA to znači skoro pola HP manje, a sa BB možda 1/5 ovisno koji je DD u pitanju.
Prekjučer me na Solomons mapi zaskočio ruski DD dok sam išao spašavat bazu kroz srednji prolaz. Lik se sakrio negdje u prolazu i bilo je prekasno za bilo kakvo izbjegavanje. Kako sam bio na full HP jednostavno sam stavio CTRL + klik mišem na njega da ga secondary rješe i fokusirao se na Konga na drugoj strani prolaza koji mi je lijepo bok okrenuo na 90°. Popio sam skoro sva njegova torpeda i ostao na 1/3 HP-a dok je on izgorio od mojih Seconday topova i pridružio se Kongu.
Opasnost su ti IJN torpeda jer udaraju najjače. A njih lako smeteš ako stalno mijenjaš brzinu ili smjer jer su najsporija (do T9 Kagera, onda idu 68 čvorova i ima toliko u salvi da ih je teško izbjeć i ako znaš da dolaze). Ako već moraš vozit ravno uspori na 1/3 i onda opleti po punom gasu. U protivnom mjenjaj pravac za 20° svako malo i skoro pa si miran.