@Thor
Ma to ti je normalno, ekipa koja pojma nema samo sere drugima. I to spama li spama. Jucer igrao T8.... ma nisam ni ja bogom dan igrac, al sam bio 80%+ top 3 u rundama sa yamatoima i midwayima, a ja u t8 cruiseru... bez awarnesa i incoming fire skilla (respec kapetana).
Mislio sam da su nizi tieri puni idiota, al nije ni T8+ nista manje pun. T10 koji nije u stanju pogodit ocean, Zao koji nemoze mene u T8 cruiseru ubit a on na full hp, jos sam u panici 2 puta u 2 otoka udario, a on sa vise topova i boljim reloadom nije u stanju mene sa 10km pogodit...kako su dosli do T10 pitaj boga.
Nakon serije od 5-6 poraza zaredom i epic ragequita, malo se smirim i krenem ponovo.
40-60k dmga, 250-350k love po rundi, nista zastavice il premium. Al voznja bez awarenessa i incominga je horror, neznas jel DD tu, jel ti stize cijeli broadside od BBa, mjenja se kurs ko da vozi pijanac... ma komedija.
Anyway, jucer runda, raspad sistema na mapi, islo 3 cruisera okolo, ostali samo jedan myoko na 20% i ja na 80%, i gubimo na capove, sva 3 capa neprijatelju. Nabasam na 2 carriera, iz daljine dolaze nasi BBovi, myoko krepa od bombe, naravno. Solo sam kontra T9 i T10 cariera na 13km. Pucam malo na jedan, malo na drugi da ih zapalim il barem zaposlim dok dodje ostatak flote. Debil u chatu vristi da se sakrijem.... od 2 carriera i grupe lovaca iznad mene na otvorenom moru?!?
A gubimo itako, il ih sve pobijemo il gubimo na bodove. Toliko sam cariere izmaltretirao da su 4 grupe torpedo bombera potrosili da mene ubiju, sta je dalo 2 minute vremena BBovima da pridju i u zadnjim sekundama ubiju carriere i pobjedimo.
Naravno, najlajaviji je bio idiot koji je odma poginio jer je sa BBom uletio na cap izmedju 2 otoka (mozes mislit kako je to zavrsilo) u rundi sa 4 DDa i sere kako tim pojma nema.
Sve mi se cini da cu morat potrazit mod da makne in-battle chat.