View Single Post
Staro 22.12.2015., 09:41   #1025
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Jučer žena našla svoj skriveni poklon za Božić (neka skupa kremica) i kaže ona meni "jao pa ja sam ti mislila kupiti neku finu košulju". Kažem ja j**** košulju daj mi Pljeskawicu hahahah
Uglavnom....brodić je čista zabava i adrenalin. Vrlo sličan po stilu igre Kievu iako bi ga smjestio kao neki hibrid Minekazea (pa i Mutsukija) i Kieva. Super brzi topovi dometa 12km a concealment 7.7km (s camom 7.5) i to bez ikakvih perkova i skillova. Concealment se kod pucanja penje za 3.5km a ne skoro 5km kao kod rusa. Tako da se ima čisti kilometar stealth snajpanja i to bez ikakvih perkova i upgrejdova. Dovoljno je okretan iako mu mislim ruder shift time stavit tako da bude ko Kiev. Prilično je brz (42kts sa consumableom) i ima dosta HPa za DD. Pali brodove ko od šale a najveći mu je problem što ga uglavnom voze manje iskusni igrači. Ja sam mu još stavio novog kapetana za 25 golda tkao da u startu ima 3 pointa. Igrao sam 3 partije, u prvoj 3 komada, drugoj 2 a u trećoj 1 (MM me nije mazio) ali s hrpu damagea i zapalio sam nekoliko brodova. U prvoj sam Myoko dovršio s torpedima (previše se približila dok sam ju spamao sa HE). Torpeda imaju domet 8km i nisu brza ali su odlična za "stani pani" situacije i kad se neko previše približi dok ga zamaraš HE granatama ko budalu. Isto tako torpeda, iako spora, prilično su učinkovita za "lepezu na slijepo" kad znaš da se ispred tebe neko japansko đubre od DDa šulja, pa kad počne bježat od lepeze torpeda i nikne iz dima - ti ga opališ topčinama. AA mu je jako dobar i može se dobro obraniti od aviona osim ako nije invazija. Sve u svemu taj brod je mala zverka u rukama iskusnog igrača. Ima i po meni najljepši camo u igri.
Što se tiće Kieva, njega mislim prodat čim researcham Tashkenta (vrlo brzo) jer želim imat jedan t8 gunboat a Kiev mi više nije tako napet jer ide uskoro značajan nerf a imam i pljeskawicu.
New Mexico još malo izgrindam i kupim sve modove (upgrejdi su već svi tu) i štedim za Mutsukija. Moram to probat. Podmornicu. hehe

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 22.12.2015. u 09:46.
Tvrdi je offline   Reply With Quote