Još nam samo fali "ju ken bi maj vingmen enitajm!".
Šalu na stranu jučer za mene osobno slabija večer s Pepsi, nikako da spojim dobru partiju. U toj gdje je Smoki pobrao 5 killova i u ovoj sa Konijem smo isključivo radi nas dobili partiju jer je ostatak tima bio zaposlen sa vlastitim potapljanjem. Čak i partiju ranije smo od T8 ekipe bili unatoč izgubljenoj partiji na vrhu svog tima s bodovima.
Jučer sam prvi puta u igri doživio cendranje zato što sam nekog potopio. Niti kad sa Mutsukijem rješim BBe sa full HP jednom salvom nikad nitko nije prigovarao. Do jučer u Koniju. Mapa The Straight i loše stojimo. U 5 min su nam potopili 6 brodova. Vidim da se pokušava kroz onaj zapadni uski prolaz na rubu mape provuć New York. Reko idem sačekušu složit (kao što sam Kongu kasnije u partiji iz prethodnog posta) da spasim naš CV koji je dao petama vjetra. Kako se približim prolazu izroni NY i lijepo mi skrene u lijevo, okrene bok taman za salvu torpeda. S njim i Furutaka. Swell... Onesposobe mi jedan lanser torpeda i odmah mi je jasno da je to one way trip. No, uspijem lansirat s jednog boka 6 torpeda, okrenem drugi i lansiram preostala 3 na Furutaku. 5 torpeda udari u bok New Yorka no rješi me Furutaka sa svojim 203mm. Ali istovremeno kako nije mogao manevrirat da me može naciljat s tim topovima pobere i on 2 torpeda iz salve od 3. I krene u chatu kapetan Furutake: "omg, poor player!". Reko, kak sam poor player? Žrtvovao sam svoj brod da rješim BB na full HP-u i još k tome rješio CL sve skupa da spasim naš CV. Ne, jazavac nije prestao do kraja partije cendrat.
Ali ova borba u koju smo uletili sa T9 ekipom i 3 Iowe je nešto što se viđa jednom u 100 partija. Cijeli tim je igrao skupa i nitko nije ostao straga snajpat. Land of Fire mapa (koju osobno najviše mrzim), stvorimo se na sjevernoj strani. Svi skupa, BB i CA se skupimo na centru ispred B capa i krenemo prema A. Nitko nije straga ostao osim ako nisi u sporom brodu kao ja u New Mexicu :P, dok su 3 DDa u liniji isto s nama krenuli prema B. Ostalo je povijest. 3. Iowa je dao petama vjetra kad smo mu 2 frenda rješili.