Dakle,da krenem.
Prekjucer samo odjednom nestao zvuk u Windowsima ( koristim Delock usb zvucnu ) i resetiram komp.
Prode boot logo i pojavi se startup windows normally ili onaj windows repair,probam bootati nece,resetira se i pocne Windows startup repair loop,popravi navodno,resetira se i opet ispocetka.
Nista,probati cu preko Windows 7 instalacije preko USB sticka,ubacim,odem do repair,ne moze popraviti.
Zatim sam probao samo pregaziti postojecu instalaciju sa novom,izbaci mi ovo
Googlam i nadem navodno da USB 3.0 utori izazivaju problem,isprobao sam u svih 8 mogucih utora,ista stvar mi iskoci kad idem na Install Now,takoder probao sa 3 razlicite W7 instalacije,W 8.1/10 instalacijom,ista stvar.
USB stick je 3.0 ako znaci nesto.
Onda pak odjednom dobijem ovaj error
Probao sam onda vodeci se sto sam nasao googlajuci da izlista diskove,odaberem disk,odaberem particiju di se nalazi Windows 7 boot,ali ta particija ne postoji,znaci nemam onu 100-200 mb particiju di se nalaze windows 7 fileovi i ne mogu kopirati preko /bootsect komandi nanovo Windows 7 boot fileove,pojma nemam gdje se moglo to izgubiti.
Nalazim na internetu takoder znak da hard disk krepaje,HDD je iz Moj Komp,jedino sto se sjecam da je pred tjedan dana stalno gurao prilikom boota one checkove i ja sam negdje 10 puta najmanje preskocio.
Izgubljen sam nakon toliko googlanja sto dalje raditi,svi savjeti/sugestije dobrodosli.