Planirao sam se malo osvjeziti poslje nove godine sa novim kucistem, i zagrizao sam za
Thermaltake core v51 i bas mi ljepo izgleda, posto preferiram kucista sa velikim bocnim prozorom, i otvorenim prenjim dijelom zbog boljeg airflowa, a cijena je stvarno niska nekih 700tinjak kuna.
Evo i opširna video
recenzija
Sta se tice specifikacija, deklarirano je kao MIDI tower, ali to je u praksi FULL tower po mjerama i mogucnostima koje nudi, narocito glede ugradnje radijatora svih velicina, isto tako zracnih hladnjaka, i brutalnog broja ventilatora, ukljucujuci cak i mogucnost stavljanja 20mm ventova.
Sta se tice izrade tesko je nekih 10-11kg i samim time se vidi da nije bas rađeno od losih materijala, kao sta zna biti slucaj kod Thermaltakea, i po recenzijama sam ustanovio da je izrada na prihvatljivom nivou, a i nije bas da planiram kuciste korisiti kao vrecu za boks pa da mora imati 30kg cistog zeljeza u sebi.
Cable managment nije bas idealan, ali planiram uzeti i EVGA G2 750w full modular napajanje pa cu u startu odbaciti mogucnost loseg kabliranja.
HDD i SSD cu staviti otraga u predviđeno mjesto za to, a sve ladice i od HDD-a i od optike cu povaditi, i naprijed šibnuti 4 SP 120mm venta za upuh, Uz to sve cu uzeti i 360mm AIO koje ce ici na vrh tako da ventovi ispuhuju zrak van, i uz to jedan 140mm SP vent iza za ispuh.
Sada me jos zanima jel imao ko iskustva s ovim kucistem pa da baci par komentara, a moze i misljenja ostalih forumasa.