View Single Post
Staro 21.12.2015., 18:58   #548
Wajs
Mr. V
Moj komp

Wajs's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
ok, napalio sam se na Telcast X98 Air III
http://www.banggood.com/Teclast-X98-...-p-998596.html

dakle na to plaćam samo PDV tj. na tih 900kn kolko me košta tablet ću morat platit još 25% i to je cca 1130kn?

ima li tko kakvu primjedbu na ovaj tablet?
ne mislim ga forsirat ništa posebno, dakle nikakve 3D igre no 2d bih igrao. i emulatore (DOS, SNES) - jel takvo korištenje to pregrijava tablet?
i koja je bitna razlika između windowsa i andorida na tabletu? inače već godinama koristim android mobove i sučelje mi je skroz ok pa ako nema nečeg bitno boljeg u radu nevidim potrebe za win10, ili?

EDIT:
može li mi netko opisati da li se windowsi na tabletu ponašaju jedanko kao na PC-u, dakle da li se instaliraju jednake aplikacije kao i za PC ili ti widnowsi izgledaju kao andorid tj. da se instaliravaju paketi?
Mene je air iii dosao 850kn + 280kn carina.
Android po meni radi odlicno, bar ja ne osjetim lag. Mali igra svoje igre pa po onome sto vidim, radi super. Instalirao sam Mirek rom za air 3g. Android particija 2gb velicine, ostak sam ostavio za Windows 10. Sa xda sam skinio win10 sa integriranim driverima za air 3g. Samo je jos trebalo instalirat driver za rotaciju. Slijedeci tutorial koji sam nasao na netu u detalje - instalacija dual biosa pa poslje androida i windowsa je bila da se izrazim uzasna. Bios je flashan bez problema, android rom instaliran iz desetog pokusaja, windowsi iz dvadesetog pokusaja. Problematiku tog na zalost nisam bio otkrio.
Suma sumare, android radi odlicno, windows10 i ne bas tako fluidno. Nemam niti jedan drugi windows tablet da bi moga usporedit.