Citiraj:
Autor gnujko
New Mexico je u luci...I sad kad mu sve modove istražim i kupim (upgrejde već jesam) onda idem štedit lovu za (ranije istraženog) Mutsukija. Pa da vidimo hehe.
@Thore - koji t4 skill za kapetana predlažeš kod New Mexica?
|
Sa Mutsukijem budi spreman za užasan stock grind i torpeda od 6km (WG logika, ista torpeda kao Minekaze samo 1km manji domet WTF). Nemoj izbjegavat zadnji Hull s njim, dobiješ samo dvije ali jako okretne kupole što je rijetkost za IJN DD i s njima je super završavat neki DD na malo HP-a. Da ne velim kako Hull C AA sruši avion ili dva samo tako (ako nisi popušio AA topove ranije u partiji).
Za New Mexico i bilo koji BB ja uzimam AFT. Alternativa je Demolition Expert ako ćeš puno HE koristiti jer NM granate imaju 30% šansu za vatru. AFT po meni jer imaš veći domet do aviona i DDa sa secondaryima.
No, ja bi ipak preporučio ubost High Alert & Superintendent u kombinaciji sa RPII za 22500 credita svaku partiju. Onda možeš propisno tenkirat kao nobody's business jer su ti najveća prijetnja HE spameri s obzirom da imaš manje HPa od japanaca. Meni fali još malo do 13 skilla s njegovim kapetanom pa imam i AFT i gore dva navedena. S obzirom da nisam brod novi uzimao dosta dugo već, imam nagomilano kredita pa koristim i DCII za dodatnih 22500 po rundi. Kako ovo dijeli dmg ko od šale, uvijek sam u dobrom plusu unatoč tim troškovima.
EDIT2: Što se tiče nadogradnji, uzeo sam:
- Main Battery Modification 1
- Damage Control System Modification 1
- Gun Fire Control System Modification 1
- Steering Gears Modification 2 *
* Obavezno radi izbjegavanja torpeda
Citiraj:
Autor BladeRy
Koji usrani dan, poraz za porazom. Grindao 4th skill za Mogami, to nije normalno koja ekipa igra. Ameba bi bolje razmisljala nego ovi idioti.
|
Odigrao jednu partiju s Pepsi pred spavanje. U protivničkom timu Atlanta i ... Chester. Insta win.