View Single Post
Staro 20.12.2015., 23:18   #1018
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
New Mexico je u luci...I sad kad mu sve modove istražim i kupim (upgrejde već jesam) onda idem štedit lovu za (ranije istraženog) Mutsukija. Pa da vidimo hehe.
@Thore - koji t4 skill za kapetana predlažeš kod New Mexica?
Sa Mutsukijem budi spreman za užasan stock grind i torpeda od 6km (WG logika, ista torpeda kao Minekaze samo 1km manji domet WTF). Nemoj izbjegavat zadnji Hull s njim, dobiješ samo dvije ali jako okretne kupole što je rijetkost za IJN DD i s njima je super završavat neki DD na malo HP-a. Da ne velim kako Hull C AA sruši avion ili dva samo tako (ako nisi popušio AA topove ranije u partiji).

Za New Mexico i bilo koji BB ja uzimam AFT. Alternativa je Demolition Expert ako ćeš puno HE koristiti jer NM granate imaju 30% šansu za vatru. AFT po meni jer imaš veći domet do aviona i DDa sa secondaryima.

No, ja bi ipak preporučio ubost High Alert & Superintendent u kombinaciji sa RPII za 22500 credita svaku partiju. Onda možeš propisno tenkirat kao nobody's business jer su ti najveća prijetnja HE spameri s obzirom da imaš manje HPa od japanaca. Meni fali još malo do 13 skilla s njegovim kapetanom pa imam i AFT i gore dva navedena. S obzirom da nisam brod novi uzimao dosta dugo već, imam nagomilano kredita pa koristim i DCII za dodatnih 22500 po rundi. Kako ovo dijeli dmg ko od šale, uvijek sam u dobrom plusu unatoč tim troškovima.

EDIT2: Što se tiče nadogradnji, uzeo sam:
  • Main Battery Modification 1
  • Damage Control System Modification 1
  • Gun Fire Control System Modification 1
  • Steering Gears Modification 2 *
* Obavezno radi izbjegavanja torpeda

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Koji usrani dan, poraz za porazom. Grindao 4th skill za Mogami, to nije normalno koja ekipa igra. Ameba bi bolje razmisljala nego ovi idioti.
Odigrao jednu partiju s Pepsi pred spavanje. U protivničkom timu Atlanta i ... Chester. Insta win.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 21.12.2015. u 09:58.
T}{OR je offline   Reply With Quote