Citiraj:
Autor gin.tonic
@Ivan
Zadovoljan s L830? 
|
Prezadovoljan. Da mogu iskopati kameru iz bivše 1020 i staviti je u sve kako je ovdje, bila bi savršena.
S druge strane, da je 1020 imala takav hardver i sve ove senzore koje joj fale da iskoriste ono što su novije verzije WP8.1 podržavale, ne bih je mijenjao.
Citiraj:
Autor Prezime
Jedan lik je imao srece pa je snimio tu misterioznu, ali poprilicno rasirenu pojavnost, i objavio video kako to izgleda na L830 sa najnovijim verzijama WP10 (buld.36). Isti bug prijavljuju i vlasnici L640 i L930...
|
Ovo bih odmah primijetio i istog trenutka se vratio na WP8.1. Takve "sitnice" me izuzetno živciraju i ne bih ih mogao trpiti.
Kažem, popustio sam znatiželji i odlučio staviti Insider verzije, jer sam imao par dana slobodno da se s time igram, pa bih imao vremena i vratiti WP8.1 čim naiđem na ovakve dealbreaker probleme.
Eto, dosad nijedan. Malo su promijenili princip rada s mailovima, ali naviknuo sam se.
Ono što me užasno smeta je što su mi maknuli jednu jedinu melodiju koja me mogla probuditi, a to je
"alarm6".
Ako mi to netko može izvući van i uploadati negdje, bio bih zahvalan. (Prošao sam cijeli Souncloud account njihov, nema je)
EDIT
Našao file sa svim Windows Phone 7 zvukovima i tamo se nalazi. Link ispod za one kojima možda zatreba.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1703577