View Single Post
Staro 19.12.2015., 10:18   #995
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Igrali Smoki i ja jučer. Par brutalnih partija. Najjača uvjerljivo je bila DD divizija koju smo složili. On Gnjevni, ja u Mutsukiju. Rješili zajedno Colorado, pa Nagato. Taktika: on HE spama i privlači paljbu na sebe sa ~10 km dok ja sa manje udaljenosti neotkriven lansiram torpeda. Capali dve baze i rješili oba BBa = insta win za naš tim.

Protpisujem poraz sa New Orleansom. Jednostavno ne mogu s tim brodom pobjeđivat i sve ide puževim korakom. Uvelike zato što me stalno baca sa T10 ekipom. Ako nisu Mogami HE spameri onda su to Shimakaze torpeda ili 16" granate sa drugog kraja mape. NO bi po meni puno bolje sjeo u T7, jer je to defakto malo bolje oklopljena Pepsi sa lošijom pokretljivosti odnosno isto kao Cleveland. Samo što Cleveland ima sitnu citadelu za razliku od NO koji ima veći hitbox od Pepsi. Nadam se da će 0.5.2 malo popravit ekonomiju jer su mi T9-10 partije užasno dosadne. Nitko se ne usudi krenut naprijed, ako i ideš pratit Yamato skoro nitko ne ide s tobom. Blah... Možda je zabavno kao BB ili DD, ali support CA kad nema CV-a baš i ne. Brod jednostavno nema dovoljno topova i pije citadele kao i Pepsi. Samo što ih s Pepsi možeš izbjeć jer je strašno okretna.

Tako da sam vratio kapetana s NO na Pepsi i odmah nanizao 4 pobjede za redom, s 2-3 killa u svakoj. Naprema NO Pepsi mi se čini OP.

EDIT: Thread na službenom forumu o New Orleans CA. Iznio sam svoje mišljenje. To je trenutno najslabiji T-8 CA. Mogami ima HE spam, Atago Repair Party, a Hipster brutalne AP granate i domet.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.12.2015. u 11:17.
T}{OR je offline   Reply With Quote