View Single Post
Staro 18.12.2015., 09:57   #2332
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
Bozic je skoro tu i vrijeme je darivanja, pa si mislim darovat jedan gayming monitorcic sa malo vise srceka kako mi Dell P2414h ne bi bio usamljen u ovo blagdansko vrijeme.
Pošto vidim da LG 24GM77 vise i nema za kupit, sveo sam izbor na ASUS VG248QE i Benq xl2411z.
Kolega tu na forumu mi je privatno rekao da je imao navedenog Benq-a i da nije bio zadovoljan prikazom boja, te da je sa njega presao na navedenog ASUS-a. Pa svodim izbor trenutno na njega.

Ima li negdje u Zg da mogu pogledat te monitore uzivo?
Da li jos netko ovdje ima mozda neki prijedlog alternative na navedena dva modela?
Reko mi je gamerski kolega na infogameru da je imao AOC monitre sa 144Hza i da su mu jebeni bili, ali nisam nigdje vidio pohvale na AOC osim kod njega.
Više manje su to 2 ista monitora, ali osobno bih Benq. Tom Asusu svi pljuju sliku. Jedino što ima je 144Hz. A Benq iako više manje isti, ima više opcija za tweakanje, ali to znači da ćeš se vrlo vjerojatno namučiti da dobiš ok sliku Plus Blur reduction mu je bolji, i kod Asusa ima dosta slučajeva da je ljude glava počela boljet od gledanja u njega pa sad, ako su ti oči osjetljive, Benq je bolji izbor.

Ali sve u svemu, razlike su toliko male da ono... praktički isti monitor jednom kada se poigraš s njima.

A za suporedbu u živo, pitaj Instar ako ti mogu u poslovnicu poslati oba pa da vidiš. Oni su ok kada ovako nešto kupuješ što jednostavno moraš vidjet na svoje oči. Vrlo moguće da će pristat ako im dan nije loš i reć ti da dođeš kad nisu baš velike gužve.

A što se LG-a tiče, neću prežalit što ga nisam uspio nać

AOC ustvari radi dobre monitore za cijenu po kojoj se prodaju. Imao sam F22 (60Hz) i u to doba bio je fkt monitor s dobrom slikom od koje se dosta monitora moglo samo posramiti. A cijena mu je bila čisto ok. Od njih samo nemoj jeftinjake IPS monitore kupovat

Edit: Evo vidim tek sad da se i nub slaže više s Benq-om Samo kažem ti, Benq is all about dat tweaks

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.12.2015. u 10:10.
xGAME je offline   Reply With Quote