Citiraj:
Autor vedranzeman
Odi u Resolution Center -> I haven't received it yet. -> Continue i pronađi svoj item.
|
Citiraj:
Autor Davor2210
Prvo piši selleru da item nije stigao pa vidi šta če ti odgovoriti. Tek kad istekne predviđeni rok isporuke (to je kod tebe za tri dana) pojavi ti se opcija za podizanje casea. Piši mu pod rubrikom contact seller.
|
Naravno da tamo tog itema nema

Našao item u summary kad sam odabrao 2015. godinu pa išao na contact seller pa tamo imao opciju item didn't arrrived ili kako već točno piše. Klikao to pa utipkao poruku i tako otvorio case.
Sučelje je od 1 do 10, unfriendly jedno -2 od zadnjih promjena...
Fala obojici
Citiraj:
Autor sick_boy
Ja se inače bojim proizvoda na kojima piše "contact seller" za shipping, jer jednom sam slučajno kupio nešto takvo, pa mi majstor odvalio shipping skuplje nego sam proizvod. Natezali smo se dosta dugo dok nismo došli do neke realne cifre (iako, da je u početku stavio tu cifru na koju sam na kraju i pristao, vjerojatno ne bih uopće kupio).
|
Ima sličan slučaj, al ono teški Murphy jebote. Lovim jedan item na aukciji i dostava do HR je u principu od 7-20 € cca, masu njih je napisalo da shippaju ali nisu imali cijenu, pa bi sla poruke i dobija odgovore oko 10, 15 € max, da bi na kraju osvojio item u lika kojeg eto, igrom slučaja nisam pitao jer je bila panika i jer sam bio na mobu i blabla. Da bi mi lik mrtvo ladno puka 30 funti

Mislim vrijednost itema je 100, al opet ispada da nije zadovoljan sa cifron dobijenoj na aukciji pa je diga poštarinu za 100% i uzmi ili ostavi situacija, ko te jebe šta nisi pita unaprid koliko novaca. A šta je najgore pita san valjda 20 sellera jedino njega nisan, kažem Murphy