View Single Post
Staro 17.12.2015., 00:28   #579
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Citiraj:
Autor valientefresa Pregled postova
Traži se miš sa sniper buttonom... imate koji za prepoku do cca 400kn? Fallou 4 je tu ipak...
ma to možeš odigrat i sa generičkim mišonjom iz lokalnog supermarketa za 50kn..stvarno Fallout ne zahtijeva nikakva ekstra znanja, preciznost niti umijeće ali ako želiš ok miš prelistaj temu bilo je jako puno prijedloga za taj budžet..ako igraš FPS-eve uglavnom za tu lovu pogledaj Steelseries pa odaberi koji ti je najbolji po obliku..senzor je u svima odličan..

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Ej ,ekipa!
Imam Razer kraita vec preko pet godina,i lijevi klik mi ne reagira na svaki pritisak. Treba ga malo jace stisnuti da uhvati.Ovako u upotrebi nije neki problem ,ali zna zezat u igrama.
Sa desnim klikom isto ima problema kada treba oznaciti tekst ili foldere.
Ima li mi spasa ,ili da trazim novog?
Moze odmah i preporuka nekog solidnog za gaming ,da se vrti oo 200kn,jer ne pratim bas te mišonje vec dugi niz godina.
Ne bih isao puno preko toga.
Hvala unaprijed!
Psbavezno žica!
ako ti se ne da igrat sa lemilicom onda je gotov ja si uzeo nedavno CM alcor i baš mi je ok..jeftin je, ali senzor odličan, tipke ok..za te novce sam zadovoljan

EDIT: jbg, sad vidim da on košta skoro 300kn..bio je na tržnjaku jedan za 150 nedavno, pogledaj ima li ga još

Zadnje izmijenjeno od: hedgehog. 17.12.2015. u 00:36.
hedgehog je offline   Reply With Quote