Imal sam 950 i ipak nije bas tak bajna kak se prica a to sve zahvaljujuci OSu, a batka je ispod prosjecna, OIS mi je neuvjerljiv, fokus zna lovit di nema dost svijetla, kod snimanja videa uocava se tresnja kamere unatoc petoj generaciji OISa..
Fotic je odlican, al ne znam nije jos to to, G4 mi ima bolji OIS i bolji fokus bez obzira na uvjete..
Edge browser zna zastekat i nije sumanuto brz kao naprimjer neki browseri na androidu i iosu..
Ima tu jos posla da se mob dovede u formu odnosno da konkurira flagsipima iz aktualnog OSa.
Da se razumijemo nije lumija losa al sve mi to ostavlja labav dojam i ne ostavlja woow efekt izuzev ekrana koji je strava i ujedno pozitivno iznenadjenje nakon stucajuceg OSa za kojeg mogu rec, treba tu jos tog dost popravit...
Sveukupno gledajuci, da je OS ispeglan do jaja, vjerojatno bi bila prica drukcija al ovak, tesko, fotic kolko god je dobar tolko al ipak ima svojih musica.. Usporedbe radi, G4, 3axis+laser fokus=odlicno... Proci ce jos neko vrijeme da OS ispeglaju a onda taman ko zna mozda surface phone dodje, na gotovo..