Kiev je možda OP, ali ne mogu suditi jer ga nisam igrao. No svjedočio sam istoj stvari koju Mitra tu opisuje - radilo se o Tashkentu koji je na Hot Spot mapi uletio u C bazu koju su pokušavali capati Fubuki, Hatsuharu, i još jedan USN DD... Sve ih je razbacao ko od šale, defakto insta-loss borba jer smo ostali bez svih DDa za capanje baze. Da ne velim kako sa 46 čvorova ga je gotovo nemoguće naciljati s topovima, još ako je imao boost upaljen... Uspio sam ga rješiti ali me ostavio na trećini HP-a. Granate su mu super brze, ROF je brutalan i možeš zaboravit izbjegavnje kao protiv ostalih brodova. A moraš mu prić blizu da bi ga uopće bio u stanju pogoditi.
Citiraj:
Autor gnujko
Kako stvari stoje igra se rihta za DD igrače.
|
Što je žalosno. Dodatno će smanjit brojku CV igrača, pogotovo na višim tier igrama. A nije da im treba pomoć. Ameri imaju invisifire, dok japanci imaju Shimakazea koji sa salvom od 15 torpeda sigurno nekaj pogađa. U oba slučaja kad me rješio Shima pobrao sam dva i to je bilo dovoljno. Izbjeć ih je gotovo nemoguće jer idu 67 čvorova. I to sve uz Torpedo Vigilance koji daje 20% bonus na spotanje torpeda. Ako ovaj drugi upgrade to poveća za još 20% mislim da ću preć sa concelament upgradea na increased aquisition.
Imate ovdje jako dobar post od Dropsiq-a gdje su opisani svi problemi CA na višim tierima:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...st__40#topmost
- defakto CA na višim tierima je klasa bez jasno određene svrhe.
Ja se s Mutsukijem osjećam OP. Sad kad dodatno smanje domet otkrivanja torpeda osjećaj će postat činjenica.
(nakon svake loše borbe s NO, odem s Mutsukijem po pobjedu)