@ BladeRy: Free XP valjda? Za lovu kužim jer je T10 brutalno skup. Ja se ne žalim je brodovi koje ja vozim dobivaju boost (Mutsuki, New Mexico, Pepsi...).
S obzirom da u zadnje vrijeme vidim puno Yamata u partijama, ti vozači su ili super sposobni ili apsolutni debili. Jučer u mom timu 3(!) Yamata, u protivničkom jedan i Iowa, reko dobivamo zicer. Moš mislit. Dvojica otplove ravno prema Kageru i Shimakazeu, za 5 min su na dnu završili. Probao sam ih pratit ali sam i sam torpedo pobrao. North Carolina i ja skupa uspijemo rješit njihovog Yamata i Tirpitza ali do tada su ova dva DDa osvojili sve baze i moš ga j...
S druge strane neki dan bili u partiji PCE divizija, i Yamato na našem timu, na drugom Montana. Mapa Two brothers. U startu Yamato naš se ode skrivat iza otoka i već komentiramo kako imamo debila u timu. No... To skrivanje iza otoka nemogućilo je pristup njihovim DDima. Pri kraju runde ostanemo Yamato, Shimakaze (na skoro 100 HP-a) i ja u NO. U našu bazu uletavaju Amagi, Mogami i još 2 broda. Sva 4 rješio je naš Yamato direktnim rushanjem u naš cap. Ostao je na minimumu, ali ih je razbacao ko od šale.
Zanimljivo mi je vidjet kad se pobjednički tim ispričava drugome zato što je ovaj imao lošeg Yamato kapetana.
Citiraj:
Autor danijel_b
@Thor. Nisam Hipstera upalio otkad sam s tobom igrao pa mi je zasad teško komentirati posto su to bile samo dvije relativno dosadne partije.
Što se tiče New Orleans imamo jednog wallet warriora na Ts koji igra samo kruzere i ima i taj NO, pa se najbolje s njim posavjetuj. Mislim da je ovdje banan.
|
Prema mojem iskustvu,
i onome što vidim po forumu to je jako dobar brod. Baci malo dojmove kad ga do kraja otključaš. Pogotovo od kad su mu spustili gaz i s time citadelu više pod vodu.