View Single Post
Staro 16.12.2015., 09:27   #438
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

Završio sam sa Triss, Ciri je postal wičerica, niflgardi su izgubili rat. Imam 33 godine, dvojce male djece i ženu, a od sinoć onaj neki osjećaj ispraznosti, kao što ću raditi sada kad uđem u wičer a nema mojih likova

Kupio odmah danas HoS pa ćemo da vidimo ali prije toga ću učitat stari load pa da vidimo neki drugi kraj kako izgleda.

Za mene, ovo je igra godine, kad završim sa Ciri onda će biti igra života
-->
Citiraj:
Autor blankyboy Pregled postova
gdje bi se najbolje isplatilo uzeti boxed verziju witchera? ima li uopce kod nas ?
To sam i ja tražio, nisam se baš ubio od traženja, ali nisam našao pa kupio na gog-u na akciji jer nisam mogao više čekat.

Edit: da malo napisem dojmove nakon odigranih, a sta ja znam, 30tak sati.
16 sam lvl u Novigradu, poceo sam sad malo main quest pratiti, nosim griffin gear i swordove, nasao sam dosta planova za novu opremu, igram full sign build i nije tesko (mislim na drugoj tezini).
Sto se tice svijeta, rijesio sam 80-90% side questova i onih ikona po karti.
Stvarno mi se svidjela igra a i cekao sam zimu da ju kupim i zaigram.

ed2: Sinoć završio trojku i

Završio sam sa Triss, Ciri je postal wičerica, niflgardi su izgubili rat. Imam 33 godine, dvojce male djece i ženu, a od sinoć onaj neki osjećaj ispraznosti, kao što ću raditi sada kad uđem u wičer a nema mojih likova

Kupio odmah danas HoS pa ćemo da vidimo ali prije toga ću učitat stari load pa da vidimo neki drugi kraj kako izgleda.

Za mene, ovo je igra godine, kad završim sa Ciri onda će biti igra života

Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 10.02.2016. u 11:42.
Kal-EL je offline   Reply With Quote