View Single Post
Staro 16.12.2015., 08:49   #965
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Kakva su vaša iskustva sa Adm. Hipp(st)erom? U New Orleans jučer uletio u cap, i iza otoka mi se stvori jedan. Imao sam HE loadan i opalim salvu drito u citadelu (nažalost HE), dok sam reloadao stvorio se još jedan. Okrenem im guzicu i bježim, nagnut i sve ostalo - rastavili su me njih dvojica u manje od minutu. Navodno brod ima super brze granate, i još k tome 5900 AP shell koliko vidim. Ekipa veli da je to jedini CA "BB killer".

Jučer serija od 6 poraza za redom u New Orleansu. Niti sa jednim brodom mi nije lošije išlo. Djelom jer igram s debilima ("I don't cap" DD ekipa, kojih čini mi se ima sve više na T8+ = u startu izgubljena partija), djelom radi toga što zaboravim na BB na drugom kraju mape koji je eto odlučio mene gađat i prvi pogodak citadela = ostanem na ~40% HP-a. Opet podletio na Shimakaze salvu torpeda u jednoj partiji. Manevriram i izbjegavam ko lud cijelo vrijeme, dijelim citadele čak ... i napravim jednu grešku, 20 sek. plovim u ravnoj liniji jer sam žurio na A cap pomoć svojima i eto salve od 15 torpeda koju nema šanse izbjeći.

Presložio sam kapetana, uzeo sam onaj skil za incoming fire, i produženi domet za AA upgrade umjesto preciznosti topova. Brod jednostavno nije za jurišanje naprijed koliko god ima bolji oklop od Pepsi. Sve druge CA na T8 imaju preko 40000 HP-a, Atago još k tome i Repair Party. NO sa 35000 i trenutnim ROF jednostavno nije konkurentan odnosno za ništa drugo osim supporta.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.12.2015. u 09:08.
T}{OR je offline   Reply With Quote