View Single Post
Staro 16.12.2015., 00:06   #3632
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor KruLe Pregled postova
naručio sam si već tempered glass foliju, i to iz UK, to šta kažeš, dođe za 5 dana. Ak ne bude dobra dam ju curi pa sebi uzmem Nilkinovu Sad još naći neki case. Dal ima neki prozirni ali da ne požuti brzo?
Imas isto Nillkinovu masku silikonsku, prozirnu sa nekim crtama po strani za bolji grip...
Ja sam je sebi narucija, nadam se da nece pozutiti

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Frend na Huaweiu (P neki) stavio MM i kaže da je zažalio. Osobno se ne veselim 6.0, barem do prvog updatea.
A cuj, svasta je moguce - al meni na G4 MM radi perfektno. Bolje od LP-a definitivno...
Valjda sve ovisi o tome koliko ce ko uloziti vrimena u prilagodbu MM-a svojim mobitelima.
Dobra stvar je sto se mozes uvik vratiti na LP ako ti MM ne bude radija kako triba...

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Opet ista situacija, novi adroid, novi(stari) problemi Eventualno se mozda situacija poboljsa sa tipa 6.1 verzijom, ali ptanje je koliko ce truda ulozit u konkretno G3, jer do tad ce vec izac G5
Mislim da nebi tribalo biti problema sa G3-com posto ce isti biti 2 generacije star kad G5 izadje, a primjerice G2 (trenutno isto 2 generacije star) dobiva MM u 12. mjesecu...
No nemoj me drzati za rijec , vrime ce sve pokazati.