Citiraj:
Autor KruLe
naručio sam si već tempered glass foliju, i to iz UK, to šta kažeš, dođe za 5 dana. Ak ne bude dobra dam ju curi pa sebi uzmem Nilkinovu  Sad još naći neki case. Dal ima neki prozirni ali da ne požuti brzo?
|
Imas isto Nillkinovu masku silikonsku, prozirnu sa nekim crtama po strani za bolji grip...
Ja sam je sebi narucija, nadam se da nece pozutiti
Citiraj:
Autor 1v@n
Frend na Huaweiu (P neki) stavio MM i kaže da je zažalio. Osobno se ne veselim 6.0, barem do prvog updatea.
|
A cuj, svasta je moguce - al meni na G4 MM radi perfektno. Bolje od LP-a definitivno...
Valjda sve ovisi o tome koliko ce ko uloziti vrimena u prilagodbu MM-a svojim mobitelima.
Dobra stvar je sto se mozes uvik vratiti na LP ako ti MM ne bude radija kako triba...
Citiraj:
Autor srale7
Opet ista situacija, novi adroid, novi(stari) problemi  Eventualno se mozda situacija poboljsa sa tipa 6.1 verzijom, ali ptanje je koliko ce truda ulozit u konkretno G3, jer do tad ce vec izac G5 
|
Mislim da nebi tribalo biti problema sa G3-com posto ce isti biti 2 generacije star kad G5 izadje, a primjerice G2 (trenutno isto 2 generacije star) dobiva MM u 12. mjesecu...
No nemoj me drzati za rijec

, vrime ce sve pokazati.