View Single Post
Staro 15.12.2015., 17:56   #433
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009

UMA = Ugliest Man Alive - koliko god nevjerojatno zvučalo () dugo mi je trebalo da to shvatim.

Moram priznati stvarno sam mislio da je Ciri umrla na kraju u tornju, sva sreća nije zavolio sam lika.

Pogledao sam i ostale završetke na YT i baš mi je drago da sam ovaj odabrado (romansa sa Yennefer, Radovid je mrtav, pozitivan kraj), sve mi nekako paše baš kako bi i htio da ispadne

-->
Završio Wild Hunt quest, dugo mi je trebalo. Odlična igra nema šta, malo sam doduše razočaran sa borbama pred kraj igre, nekako mi je to prelagano ispalo, mada i općenito u igri nisam umro puno puta, a i svaka smrt je bila glupa. Sad vidim da nisam prčkao na početku igre po težini, i malo mi je žao radi toga, ali što je tu je (Sword and story).

Spreman mi je već Heart of Stone quest, no ne znam što očekivati od toga. Izgrindao sam namjerno lvl 34 da nabacim na sebe Mastercrafted Griffin set, iako su i ostali spremni za izradu ako se odlučim za drugačiji combat system. Iako imam Griffin set nisam se odlučio za max sign, već sam raspodijelio (po bodovima) 15/17/26/1. Nadrogiram se fino i cepanje.

Čitao sam negdje nedavno da neće završiti franšizu još uvijek, međutim mislim da je ovo odlična baza da se sa DLCevima proširi priča značajno, pa se i nadam da će tako biti (no još nisam HoS odigrao pa ćemo vidjeti).

Odlična igra to je sigurno, neke subjektivne stvari. I za kraj:

UMA = Ugliest Man Alive - koliko god nevjerojatno zvučalo () dugo mi je trebalo da to shvatim.

Moram priznati stvarno sam mislio da je Ciri umrla na kraju u tornju, sva sreća nije zavolio sam lika.

Pogledao sam i ostale završetke na YT i baš mi je drago da sam ovaj odabrado (romansa sa Yennefer, Radovid je mrtav, pozitivan kraj), sve mi nekako paše baš kako bi i htio da ispadne

dashko je offline   Reply With Quote