Citiraj:
Autor xulos
No da ne duljim prodas iphone i kupis S6 i rjesio se se problema 
|
Upravo sam napravio suprotno, prodao s6edge i uzeo novi iphone 6s. Sad mi sve izgleda kao prelazak sa konja na magarca, naprosto ne mogu vjerovat da neke tako banalne stvari koje sam uzimao "zdravo za gotovo" na androidu - uređaj od soma eura to ne može. Ili pak postoji 1001 zaebancija oko svega da to napokon proradi. Ali jbga, čovjek se uči dok je živ .. brzo će valjda i s7 pa se vračam na android.
Citiraj:
Autor RascaL
Gdje namjeravaš otvarat te foldere? Jedino rješenje u obliku file explorera je iFile i on ima svoj player ugrađen u app. S tim da mi ne djeluje previše intuitivno/praktično za učestalu upotrebu. Pokušaj razjasnit - koji je krajnji cilj tih video i audio foldera?
Nisam upućen da li Android korisnici općenito koriste explorer umjesto namijenjene app za otvaranje videa/glazbe pa mi iz perspektive iOS korisnika pitanje ne izgleda logično.
|
Mislio sam da mi svi video fajlovi (bez obzira podržava li ih ajfon ili ne) idu u Video folder, a svi audio u Music. Pa onda kad želim otvoriti recimo neki film kliknem na njega, pojavi mi se prozorčić sa pitanjem preko kojeg playera ga želim pokrenuti, kliknem npr. na VLC ukoliko fajl nije podržan preko ajfonovog defaultnog playera - i on krene preko VLC-a. Na taj način funkcionira puštanje videa (pa možeš i glazbu) na androidima. Dakle ti sam biraš player, no svi video klipovi su u video folderu (i sva muzika u Music) bez obzira da li se taj fajl može otvoriti preko androidovog defaultnog playera ili ne. Bilo bi super kad bi tako nešto mogao napraviti i na iPhoneu-u kad ga jailbrake-am jer ovako recimo ako želim pustiti .ts video moram uvijek ići u VLC pa od tamo, što znači da mi je video raštrkan na sto mjesta.