View Single Post
Staro 15.12.2015., 15:42   #2817
RascaL
Premium
Moj komp

RascaL's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
Koja je to debilana, i to žešća. Nešto tako jednostavno su zakomplicirali do boli. Na svom androidu sam žmirečki zajedno sa folderom samo povukao folder u mob i gotovo sve je tamo lijepo bilo posloženo, dok ovdje na iphoneu kao da provaljujem u pentagon a ne uploadam najobičniju muziku.

Da li jailbrake-ani uređaji tu nude dodatnu kakvu opciju? I još nešto, može li se kako na jailbrake-anim uređajima ugurati .ts, .avi., .wmv i ostale nepodržane ajfon fajlove u Video folder a ne da moram svaki put ići u VLC.
Iz perspektive ostalih rješenja je blesavo, ali kad uzmeš u obzir da je napravljeno s ciljem prodaje sadržaja iz iTunes biblioteke onda je jasno da je prilagođeno za sortiranje takvih stvari.

Što se tiče video fajlova, postojao je tweak još u vrijeme iOS 4 ali od onda se ništa nije poduzimalo po tom pitanju. Ukratko osuđen si na OPlayer ili VLC.

Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
p.s. da ponovim pitanje. imam dosta glazbe u .flac formatu kao i videa u .ts, .avi i sl. danas-sutra kad jailbrakeam mobitel (čekam da izađe za 9.2.) hoću li moći sve te fajlove staviti na svoje mjesto tj. u audio i video foldere? postoji li neki tweak za to ili ću i dalje morati sve ići otvarati iz VLC foldera?
Gdje namjeravaš otvarat te foldere? Jedino rješenje u obliku file explorera je iFile i on ima svoj player ugrađen u app. S tim da mi ne djeluje previše intuitivno/praktično za učestalu upotrebu. Pokušaj razjasnit - koji je krajnji cilj tih video i audio foldera?

Nisam upućen da li Android korisnici općenito koriste explorer umjesto namijenjene app za otvaranje videa/glazbe pa mi iz perspektive iOS korisnika pitanje ne izgleda logično.
RascaL je offline   Reply With Quote