@xulos
ta opcija pravljenja playliste bi sama po sebi trebala imati drugačiju funkciju od služenja kao folder, tj. da ti od sve te glazbe koju imaš na mobitelu (koja se već nalazi u folderima) sam radiš neke nove liste, barem je tako to funkcioniralo na mojem samsungu. ovako kad uploadam neki album preko playliste gubi mi se i redni broj kako je na albumu to složeno (dok pod "moja glazba" uredno stoji redni broj), pola sličica koje stoje uz svaki mp3 se isto izgubilo, da ne pričam da ja sad za svaki album moram posebno ručno otvarati novi folder, stavljati njegovo ime (ime albuma) i sl. .. nezz, nisam to tako (ne)uređeno vidio još niti na jednom mobitelu a stvarno sam ih dosta imao
al nema mi druge nego odvojiti koji sat i ići otvarat jednu po jednu playlistu..
p.s. da ponovim pitanje. imam dosta glazbe u .flac formatu kao i videa u .ts, .avi i sl. danas-sutra kad jailbrakeam mobitel (čekam da izađe za 9.2.) hoću li moći sve te fajlove staviti na svoje mjesto tj. u audio i video foldere? postoji li neki tweak za to ili ću i dalje morati sve ići otvarati iz VLC foldera?