Citiraj:
Autor imart
uzeo sam S6 neki dan i ne mogu reći da sam fulao, ali da sam puno prosperirao u odnosu na S5 nisam..
da bi to radilo kak treba, odmah treba root, drugi kernel i očistiti silan bloatware a možda odmah i xtrestolite stavim.. opći dojam je ugodan ali razlika u performansama je 10%.
|
Smrdat garanciju i izmasakrirat mob za 10% bolji rad ?

iDa ne bude pricam napamet, imao sam priliku koristiti S6 stock, i mobitel doslovno leti. Jedina zamjerka je sto se jako grije nakon cca 20ak min upotrebe , bas se osjeti toplina. Dakle sve gore boldano,
netreba.
Citiraj:
Autor Shumar
Jel taj TW baš toliki problem pri svakodnevnom korištenju ili je to više fora da se flesuju novi romovi nego što je realna potreba?
Premišljam se da si uzmem S6, ali ne daje mi se 400e pa da kemijam po softweru da bi radio kako treba. Trenutno mi moto g radi mjesecima bez blokiranja potrebe za restartom i sl.
|
Ovo

. Touchwiz je za 99% korisnika i vise no dobar, appove koje ti ne trebaju samo disejblas a ako zelis drugi "look" snimis nova launcher i bog te veseli. Ove gluposti treba rootat treba ovo ono , zanemari. Ne treba ti nista od tog.