Meni su Pepsi i Mutsuki dva najdraža broda, odmah nakon njih New Mexico. S NM je lako za igrat i to je možda najbolji mid tier BB ako te RNG ne zajebava taj dan što se meni znalo dogoditi. Jedan dan nemrem pogodit otok ispred sebe a drugi dan dijelim citadele šakom i kapom. A sva tri dobivaju boost na zaradu i XP u 0.5.2.
U dilemi sam dal dalje nastavit sa USN BBima jer mi se ovaj raspored kupola na NO uopće ne sviđa 2 naprijed i jedna straga, a samim time i North Carolina koja ima slab bočni oklop i najgoru stražnju kupolu koja je neiskoristiva ako se dobro ne pokaže bok = moraš držat pramac okrenut prema neprijatelju. Colorado je slabija verzija NM sa 16" topovima, ali opet 4 cijevi manje. Eventualno ću njega isprobat.
Za sada polako krenuo sa IJN CV, još sam na Hosho. Koma je s torpedima gađat iako sam uspio DDa torpedirat lol. Svaki BB koji imalo pažnje posvećuje avionima oko sebe ako krene skretat na vrijeme pobrat će možda jedno torpedo ako imaš sreće. Nadam se da će 0.5.2 to malo vratit na staro. Nisam još uspio savladat manual drop, uopće nije lagano to procjenit kako i kada.