Citiraj:
Autor john_tranzistor
Kolko vidim još se nitko nije žalio na 70-200f4. naravno da bi volio i verziju f2.8 IS (a tko ne bi  ).
Ne zarađujem od fotkanja pa si ne mogu ni opravdati cijenu. Bil sam i razmišljal da bi još jedno vrijeme "šparal lovu" i kasnije uzel verziju f2.8 ili f4IS, al za tu razliku u cijeni kasnije onda mogu uzeti npr. 85 ili 100mm.
Fotkam ono iz gušta, u zadnje vrijeme i za jednu udrugu, i bilo je tu dosta toga npr. u dvoranama gdje nema baš ono svjetla i tu sam uvijek razmišljal kak bi mi f2.8 dušu dalo  Zato sad nabavljam i flash.
|
Ja sam imal slicne misli, i skuzil sam da sam sa 70-200 fotkal najvise prema 200mm, odnosno da za ono kaj fotkam nebum i takvoj "neprilici" da nebum mogel iskoristiti 200mm. Zato sam umjesto 70-200f4 uzel 200mm 2.8 prime (5000kn novi), sto je po meni dobar deal. 70-200 je koristan za drift recimo kad ti mozes pratit auto po zavoju i drzat ga uvijek full u kadru sa zoom-om, al ono, mozes i sa primom samo se treba micat.
Jos najbolje kaj je crni lens, ne istice se, lagan je i relativno mali prema 70-200. Za mene totalno WIN.