View Single Post
Staro 09.10.2005., 14:55   #14
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Re: LOL

Citiraj:
Originally posted by E.T.
EA Sports ocito nista nije naucio u ovih 10-tak godina stancanja sportskih naslova...tako da im se u novom Maddenu potkrala greska (gdje su bili testeri?) pa je jedan igrac visok 5cm(u stvarnosti u igri je fleka velika gotovo do gleznja ostalim igracima) i kad isti ima loptu ista stoji u zraku i krece se prema touch downu...to je nesto sta je tako duhovito da se to jednostavno mora vidjeti...LOL

Druga stvar je iz FIFA 2006. Jucer igram i lopta prode pored gola i moji se igraci pocnu veseliti i ispadne da sam dao gol :confused:... Zatim, javljaju se greske pri brojanju zutih kartona. Kakvi propusti-katastrofa za igru s takvim budzetom, resursima i stazom!

EA je odgodio izdavanje Total club managera 2006 za pocetak 2006.godine i preimenovali ga u FIFA manager 06...
Ja bjezim od tih sportskih igara EA jer je to uzas.Mozes slobodno kupiti NBA 2000 pa onda recimo NBA 2005 i onda NBA 2010 uopce ti ne trebaju ove verzije izmedu jer je to sve isti k...Ma uzas...
Jos kada bi konami izdao koju kosaricu ili fomule to bi bilo strava a ne samo PES...