View Single Post
Staro 14.12.2015., 17:35   #1751
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Uglavnom vidim neke slabije parove, ali ima i dobrih - Realovci šta kažete na Romu?
Pošto navijam za Real od kad znam za sebe volio bi reći da će biti easy prolaz, ali siguran sam da neće pošto imaju za "trenera" govno nesposobno debelo.

Napoli se preporodio odkad njega više nema na klupi. Dok god je Perez-a, Real neće nikad dostići svoj puni potencijal. Iskreno bi volio da Real ispadne samo zato da otkaz ovaj debil dobije.

Nego, da podijelim svoja nestručna mišljenja što se tiče ostalih parova

Gent-Wolfsburg - wolfsburg prolazi bez beda po meni, Gent je imao jednu od najlakših grupa gdje su Lyon i Valencia u očajnoj formi, vjerojatno odkad ja pamtim - osobno navijam za Wolfsburg

Psg-Chelsea - isto tako, ne pamtim kad je Chelsea bio ovako u banani, mislim da neće uspjeti doći na svoju pravu formu, dosta nesloge je u momčadi, igrači nisu motivirani uopće te mislim da će PSG ovo lako proći dalje (eventualno će im trebati kojih 70min da zabiju prvi gold zbog bunkera koji će specijalni sigurno igrati) - osobno navijam za PSG

Arsenal-Barcelona - premda mi je Arsenal najdraži klub u premier ligi, a Barcelona mi baš i nije draga volio bih da Arsenal prođe dalje. Po meni Barcelona trenutno uz Bayern igra najbolji nogomet (zanemarimo Barcinu obranu ) te mislim da ovdje Arsenal nema apsolutno nikakve šanse. Nažalost - osobno navijam za Arsenal

Juventus-Bayern - ista stvar kao i sa parom iznad, Juve nema apsolutno nikakve šanse da prođe dalje (vi koji mislite drugačije ste previše subjektivni, sigurno ste fanovi Juvea, zato i imate takvo mišljenje) - osobno navijam za Bayern (iako ne volim oboje, Bayern mi je draži malo )

Psv- Atletico - Atletico ima u primeri 8 pobjeda zaredom ako se ne varam, i u dosta solidnoj su formi te mislim da se Psv neće baš dobro provesti po meni Isto tako, Atletico ima po meni trenutno najboljeg trenera na svijetu kojega bi svaki klub za trenera htio - osobno navijam za Atletico

Benfica-Zenit - ove klubove baš ne pratim, te mislim da je ovdje sve moguće. Dajem malu prednost Benfici ipak zbog većeg iskustva igranja u europskim natjecanjima

Dynamo Kiew-Man.City- mišljenja sam da bi Dynamo možda i mogao iznenaditi City-a ako se ovi ne trgnu. Trenutno su u klimavoj formi te ako se ne saberu mislim da bi ovdje moglo biti iznenađenja.

Baš me zanima što vi mislite o ovome što sam napisao
Mogy je offline