Citiraj:
Originally posted by Cataphract
mwaaaaaa!!1 obožavam brodoveee! :clap:
igra izgleda dobro, samo me brinu dvije stvari. prva je da je u opisu igre "tactics simulation game", a druga je što ti kažeš "nikakva razmišljanja, kupuješ bolje brodove i mlatiš se.." ovo posljednje mi nikako ne zvuči taktički, pa me zanima da li je to tvoja početna fascinacija igrom ili se stvarno ne koriste (ili ne postoje) taktike u igranju. budem da link škvadri povjesničarima s forum.hr da i oni skinu i vide o čemu se tu radi. tamo ih ima zagriženih na brodove više od mene. 
p.s. mijenjaj na japance. imali su najbolje razarače iako ni njemački Zerstoreri nisu za bacit.
|
ma htjedoh reći, riječ je o mlationi, zna se skupit i po 100 brodova u jednoj bitci, bitke ne traju dugo, možeš završit za minutu, ako uletiš među neprijateljske brodove i onda expresno dobiš po pi*ki

a inače traju po 5-10 minuta, nekad i 15, ali u ovoj igri moraš pametno igrat, ja uvijek idem u stranu, čekam da ekipa ispali torpeda nejdem ni blizu njima i onda ja nastupam, uglavnom se pokušavam držat uz još jedan prijateljski razarač koji će pomagat razvalit našeg neprijatelja...tu se krije taktiziranje, mani je to nevjerojatno zabavno...
stavio sam i na forum.hr link
http://www.forum.hr/forumdisplay.php?s=&forumid=39
što se tiče brodova, dosta ih je fiktivnih, mislim na brodove koji su bili u zamislima, prvi crteži ali nikad nisu napravljeni...uglavnom još malo pa ću preć na Z31 Class Destroyer, sa ovim trenutnim Z1 nisam baš konkurentan
Kakvi japanci

Ide se prema Admiralu Hipperu, muhahaha
Ima jedan lik, 'crappiekazi' mu je nick, iz Torpedo Whore

klase(tako se zovu takvi 'ratnici', ima japanski Kitakami Destroyer, načičkan torpedima, uvijek brzo dođe do sredine i lansira torpeda i baš uvijek barem tri protivnika popuše foru i potonu
Citiraj:
Originally posted by Dawar dk
Evo krenuo download e kad se malo naučim će mo da osnujemo klan može bre. Joj kak volim srpski.
|
Klan jako puno košta, ne isplati se, mislim da serveru moraš čak 200 000 bodova(para) platit da bi osnovao klan...

čak i za to postoje pravila...
Dođite dođite da vas razvalim torpedima