Citiraj:
Autor 9800pro
Brzo će mu dopizditi to šaltanje. Novi 7.1 receiveri su dosta skupi, pogotovo otkad je dolar skočio u nebesa. Pogledajte na njuškalu šta ima, samo prvo dobro provjeriti ako što nađete da ima drugu audio zonu. Možda najbolje ustvari naći stariji receiver koji ima izbor zvučnika A+B. Na A su prednji od surrounda a na B su kupaonski. Ako su upaljeni i A i B u obije prostorije ide isti zvuk.
|
ja sam jedno vrijeme imao na tu foru dok sam bio u proslom stanu di su mi kuhinja i DB bili odvojeni - receiver sa A/B stereo izlazima + 3 kanala surround. kad je izvor stereo, onda sam birao A, B ili a+b. jedan botun na receiveru.
kasnije mi je to dopizdilo jer nisam imao iste zvučnike pa je u kuhinji bilo tiše. sproveo sam audio kabel do frižidera, bacio na njega neko jeftino pojačalce i spojio na line out na receiveru.
imho, jednostavnije i jeftinije je uzet HT receiver + neko polovno stereo pojačalo za te stropne zvučnike. plus onda em odvojeno reguliraš glasnoću, ali i input. ako ti se svugdje sluša isto, samo jedan od ulaza spojiš na line out HT receivera.