View Single Post
Staro 09.10.2005., 12:14   #64
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
[i]Originally posted by psf-[Tomek]

Mislim da ti ne voliš EPoX jer ga nema u links-u pa onda ništa od provizije ili???
misliti je drek znati

ajmo sad redom...vidio si kolko je zalman dobar kao stok kuler
npr...sam jedan primjer kaj sam vam rekao...al ne bi vi slusali?ma ne vi ste najpametniji

ak te bas zanima moj cijelikomp je kupljen u infokoru a ne u linksu jer sam ga JA slagao...a ne neko drugi

a links preferiram zato jer znaju kaj rade a medu najjeftinijima su...tolko o tvom misljenju

evo sto ti pise u reviewu:
However, there was one strange thing I encountered with the 9NPA+ ULTRA – its lack of overclocking ability.
tolko o mojem opravdanju za dfi ultra d

ako nisi vidio u kucistu je napajanje od anteka 350w a to i dosta da vrti x850xt sa naklokanim venicom...

inace nisi reko da je type-r hiper i ja ti preporucujem vac kad kupujes 525w verziju a ne to modersku sminku

sto se tice ocz-a ok sta vidio si da je gote utt chip i sad je to mrcina?daj mu vise od 3.3 na duze vrijeme i vrisnut ce

cl2.5 zaboravi odma jer winbond chipovi (a sada ih proizvodi infinion-to ste isto znali)radi samo i iskljucivo na cl 2

dakle dok ide cl2 ide i mema,.. a esto se na 2-3-3 zna i poklat(samo utt)
stoga 2-2-2 i dokle ide?evo da ti kazem odma 260-270...ak dobis jako dobar primjerak kao ja ide 280...i to je to

i jos jedna za kraj vezana uz links...ako mi pokazes jedan bilokoji ducan kojic e bolej od njih slozit konfu od linksa kupim ti 2 gajbe pive

mc_fish je offline   Reply With Quote