Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 12.12.2015., 15:37   #1029
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Najgore od svega je rusenje bez nekog uocljivog razloga (najgore jer me sad iznerviralo, nekon sto se "skrko" 5 puta za redom ).... iako se nekad moze igrat i po sat vremena, najcesce se ne mogu spojit ili mi se nakon par minuta klijent "skrka" na desktop. I (pre)cesto imam razno-razne probleme, kao npr. Cutlass koji bude na landing padu bez spuštenog sletnog trapa i ne možeš uć u njega tj. nakon ulaska propadneš kroz njega kao da ga nema.

Ali kad radi kako treba, onda je bas toliko dobro da je to prestrasno Evo bas sam jutros spustio goruceg Cutlass-a na neki asteroid i pobjegao iz njega prije nego je eksplodirao... prolaz kroz teretni prostor je izgledao kao onaj video sa Retaliatorom...kad strop u hodniku gori tj. plameni jezici "plaze" po stropu.... very very cool! Totalno mi je bilo žao što mi FRAPS nije uključen da to snimim i pošaljem za ATV

EDIT: BTW, ako netko ima skinut zadnji PTU na kompu, prekopirajte si cijeli PTU folder u Public i napravite verifikaciju... ne treba ništa downloadat, samo ručno prije kopiranja pobrišite sve datoteke od 1.3 Live, da ne ostane neko smeće
Vidiš taj dio priče sam zaboravio, taman kad sam se vratio u port olisar, poravnao sa platformom -> crash .

Ovo sa PTU verzijom sam ja izveo, ali svejedno je provrtio nekakve mehanizme jedno vuru vremena, totalno sam zaboravio na verifikaciju.
dashko je offline   Reply With Quote