Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 12.12.2015., 15:01   #1028
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor daShko. Pregled postova
Isprobao sam malo, odradio jedan comm array i jednu probe misiju, igrivo je čak i na mojoj konfiguraciji. Doduše još je to puno bugova svih vrsta, kad sam izašao iz broda u jednom trenutku trebalo mi je 7 - 8 pokušaja da se vratim unutra jer svaki put kad bi pokušao sjesti u stolicu ponovno me izbaci van kao da stojim pred vratima. Na kraju sam morao kroz prednji kraj broda oob-a sjesti unutra. U svakom slučaju špica izgleda sve, ali nije to još niti blizu onoga gdje treba biti da bi se čovjek mogao aktivno igrati.
Najgore od svega je rusenje bez nekog uocljivog razloga (najgore jer me sad iznerviralo, nekon sto se "skrko" 5 puta za redom ).... iako se nekad moze igrat i po sat vremena, najcesce se ne mogu spojit ili mi se nakon par minuta klijent "skrka" na desktop. I (pre)cesto imam razno-razne probleme, kao npr. Cutlass koji bude na landing padu bez spuštenog sletnog trapa i ne možeš uć u njega tj. nakon ulaska propadneš kroz njega kao da ga nema.

Ali kad radi kako treba, onda je bas toliko dobro da je to prestrasno Evo bas sam jutros spustio goruceg Cutlass-a na neki asteroid i pobjegao iz njega prije nego je eksplodirao... prolaz kroz teretni prostor je izgledao kao onaj video sa Retaliatorom...kad strop u hodniku gori tj. plameni jezici "plaze" po stropu.... very very cool! Totalno mi je bilo žao što mi FRAPS nije uključen da to snimim i pošaljem za ATV

EDIT: BTW, ako netko ima skinut zadnji PTU na kompu, prekopirajte si cijeli PTU folder u Public i napravite verifikaciju... ne treba ništa downloadat, samo ručno prije kopiranja pobrišite sve datoteke od 1.3 Live, da ne ostane neko smeće

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 12.12.2015. u 15:08.
JC Denton je offline   Reply With Quote