Citiraj:
Autor viper
Kao sto je vec receno HERE maps ili HERE DRIVE(navigacijski program) imaju najbolje karte i daju se skinut cijele na mobitel tako da moze se korisitit i offline.
Hrvatska je nekih 350mb cini mi se.
Standalone navigacija je bolja jer dobijes brzi lock dok na mobitelu moras koristit i internet ponekad da bi uhvatio lock od gpsa.
Za standalone preporucam IGO primo /next gen (isto koristi HERE mape) ima ih u "besplatnoj verziji" samo se treba malo potrudit a ako se kupit uredjaj koji bas koristi te karte onda dobijes life time podrsku kod nekih.
20 lokacija tj via točki si mozes oznaciti jedino na pravim gps programima a ne na kartama koje se koriste na mobitelima(gmpas,here maps/bing maps). Tolko je meni poznato ako netko zna drugacije molim da me ispravi
Sto se tice via tocki to sam rijetko koristio vise od 2-3 tocke odjednom jer se zna dogodit da gps npravi cijelu zavrzlamu oko toga kam se ide. 
Najbolje tj najsigurnije je jednu po jednu.
|
a skupa mi je prava navigacija
šta da onda uzmem neki s3 mini, s3 eventualno, ima ih po 200-300 kn sa razbijenim staklom a funkcionalni, hoće to zadovoljit? i po potrebi 10kn mjesečno za paket interneta 100mb?
i ne vjerujem da baš nema neka fora na nekoj navigaciji na androidu da se spreme neke favorit lokacije, da ne moraš tražit po adresi ili po karti pikat svaki put??