Citiraj:
Autor M.Vlahovic
Koja bi bila najbolja jeftina opcija za neku GPS navigaciju za auto?
Mobitel, tablet ili baš neka standalone navigacija?
Mobitel mi se sviđa zbog najbržeg interfacea sa google mapsom za razliku od neke druge navigacije s kojom sam se igrao od garmina, skroz nezgodno za koristiti
Bilo bi mi zgodno da si mogu označiti 20ak lokacija, i ako postoji neka mogućnost da izračuna najkraću rutu sa izabranim lokacijama, s mogućnošću preferiranih puteva bez gužve
Možda neki android mobitel za cca 500kn rabljeni sa google kartama?
Mora li se stalno kupovati mobilni paket za te karte, ili je moguće skinuti jednokratno recimo zagreb i okolicu pa bez interneta onda koristiti kao navigaciju?
koji bi konkretno uređaj preporučili, rabljeni, jeftini
|
Kao sto je vec receno HERE maps ili HERE DRIVE(navigacijski program) imaju najbolje karte i daju se skinut cijele na mobitel tako da moze se korisitit i offline.
Hrvatska je nekih 350mb cini mi se.
Standalone navigacija je bolja jer dobijes brzi lock dok na mobitelu moras koristit i internet ponekad da bi uhvatio lock od gpsa.
Za standalone preporucam IGO Primo /next gen
http://www.igonavigation.com/ (isto koristi HERE mape) ima ih u "besplatnoj verziji" samo se treba malo potrudit a ako se kupit uredjaj koji bas koristi te karte onda dobijes life time podrsku kod nekih.
20 lokacija tj via točki si mozes oznaciti jedino na pravim gps programima a ne na kartama koje se koriste na mobitelima(gmpas,here maps/bing maps). Tolko je meni poznato ako netko zna drugacije molim da me ispravi
Sto se tice via tocki to sam rijetko koristio vise od 2-3 tocke odjednom jer se zna dogodit da gps npravi cijelu zavrzlamu oko toga kam se ide.

Najbolje tj najsigurnije je jednu po jednu.
p.s. HERE drive na windows phoneu i HERE obican na androidu ima i upozorenja o ogranicenjima brzine kad je ruta postavljena. Ista stvar je i u IGO programu.