[QUal ja imam puno vise iskustva s time i znam kak se komponent ponasaju jer od tog prakticki zivim(dobro jos nisam punoljetan...al tak zaradujem lovu i starce uopce ne trazim pare)
e da jos jedan mali komentar

vidio si da je sve kod mene u linksu...a to je iz jednostavnog razloga...znaju kaj rade...i ono kaj rade rade kak spada!!!pohvala svaka cast...i zato mi je raded tam kupit...jer ak bude problema...nema problema ak nisi shebao sve 5...evo ti nova...ak jesi mozda prode mozda ne...dok te ostali sam odbruse tipa ovo je strgno itd sto ne stima...a kad sloze konfiguraciju sloze ju kak spada...gledao sam bas...a i znam dosta ekipe iz linksa(uglavnom prodaju) al i par iz servisa...i vidio sam njihov rad...i bez zamjerki...
recimo kad dobis od njih plocu...cesto sam nasao da je ispod chipseta pasta a ne zvaka, da je na procu dosta paste( a ne tvornicka zvaka ili tak ens) da je kablovinej poslozeno i razmisljano o nadogradnji...to je ono sta se cijeni...a ne da ti to uuraju nogom(doslovno) i predaju ti...a cesto negdje drugdje znaju zaboravit flopi...naajanje na grafi itd...zato ja preferiram links jer neznam ko je kolko sposoban slozit sebi konfu...em je sastavit em probrat si komponente...stoga no hard fealings

[/B][/QUOTE]
Kolko ja vidim ti živiš od reklamiranja Linksa!
Ajmo redom: (ovo je iz moje arhive)
Zalman:
Link
Link1
EpoX:
Link1
Link2
Link3
Gainward vs. x700
6600GT roundup
6600GT vs. x700Pro
6600GT vs. X700Pro 2
Mislim da si zaboravil napajanje (nisma ni siguran dal ga lik traži..)
TYPE-R 480W :
Link1
Link2
Blue storm 500W:
Link1
Link2
Da se upoznaš s OCZ modelima:
OCZ
Link1
Link2
Mislim da ti ne voliš EPoX jer ga nema u links-u pa onda ništa od provizije ili???