View Single Post
Staro 10.12.2015., 22:50   #1373
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor lucija85 Pregled postova
Ali ako zaboravimo na estetiku jer je subjektivna, koje su onda najbitnije karakteristike dobrog kućišta? Netko je rekao protok zraka i buka, ako je tako koja su onda najkvalitetnija kućišta bez da se gleda na estetiku i te gluposti oko bezvremenskog dizajna sa čistim linijama.
pošto očito ja lupam gluposti, da se izjasnim.

kućište je nešto što ćeš imati idućih xyz godina koliko realno treba da se promijeni format matičnih ploča koje kupuješ i ugrađuješ, a poznavajući industriju koliko je poznajemo to bi bilo brat-bratu jedno 10-15 godina gdje atx "vlada" teritorijem, btx je pokušavano proguran od strane brand proizvođača i na kraju se pretvorio u 90 stupnjeva zakrenuti atx sa jedne ili druge strane u mainstream-u i tu nema bitnih pomaka.

estetika na stranu, ovo titan-x kućište je van pameti po mojim nekim viđenjima kompa kojeg bi htio gledati svaki dan + jednog dana ti neće biti zabavno da ti kejs svijetli na sve 4 strane svijeta bilo kojom bojom jer ćeš htjet spavati normalno, a možda ti neće biti zabavno ni imati kejs koji te želi priklat u snu sa svojim izgledom, ali dobro... do toga se dođe s iskustvom očito.

tu još postoji i modularnost istoga, lakoća cable managmenta, hot-swap uređaja, ventova, glasnoće... etc. uglavnom svašta nešto malih sitnica koje čini idealnu kupnju prilično skupog stroja kojeg ne želiš ni pod koju cijenu natrpati u neku kantu jeftinog lima i plastike imenom titus-x od 500kn.

ali naravno - možeš.
syss je offline   Reply With Quote