View Single Post
Staro 09.12.2015., 21:11   #6023
KruLe
Premium

KruLe's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Da pogodim, pise da ih treba izbjegavati jer nemaju sd slot i zamjenjivu bateriju? Sudeci po internet komentarima reklo bi se da 50% korisnika koristi tu faking zamjenjivu bateriju a u stvarnosti to nije ni 1%. S6 je najbolji Galaxy S mob do sada, tu nema sumnje. Edge kao koncept jest idiotarija po meni ali mob kao mob je odlican. Cak i touchwiz nije tako los kao sto je prije bio. Mob i dalje trzucka i nije nexus ali ne mozes reci da lose radi. Ja bih osobno isao na S6 ispred G4 ali ako je gejfon 6s u igri ja tu ne bih puno razmisljao osim ako ti iOS bas ne odgovara.
Ma yebe mi se za sd slot i izmjenjivu bateriju, trenutno koristim Z star dvije godine, još uvijek nisam popunio internu memoriju a kamoli 8gb sd kartice. Baterija još uvijek drži dan i pol bez prevelikih problema jer nemam uključene sinkronizacije a mrežu palim povremeno. Zato ne bih htio "s konja na magarca" što se tiče baterije. A kao što sam spomenuo iPhone me u ovom trenutku najviše privlači jer mislim da su tek sad zapravo "usavršili" iPhone, barem iz perspektive jednog android usera
KruLe je offline