View Single Post
Staro 09.12.2015., 01:20   #9
no one
Premium

Datum registracije: May 2006
Pozdrav ekipa ,bila je neka gužva na faksu pa je laptop pao u drugi plan ali danas sam ulovio malo vremena tako da sljedi update

Dakle uspio sam pribaviti bootabilni cd od MiniTool partition wizard server edition. U njemu sam prebacio diskove natrag u basic režim rada te izbrisao sve particije. No problem je i dalje postojao jer kada god bi izasao iz njega ,te krenuo instalirati windowse nastavile bi se pojavljivati sve stare particije kao da ništa nisam izbrisao. To sam riješio tako da sam u partition wizardu stavio opciju wipe disk koji je valjda stvarno sve uspio izbrisati.

Dakle opet sam krenuo instalirati windowse i ovaj put su se pojavila samo 2 diska ,1 od nekih 29.8gb (pretpostavljam SSD od 32gb) i drugi disk od 465gb (Pretpostavljam HDD od 500gb). Windowse sam odlucio instalirati na ovaj prvi i instalacija je prošla ispravno ,tako da sada lap normalno boota u windowse ,jeeee

E sada , kako su windowsi zauzeli više mjesta nego što sam očekivao ,ostalo je prazno cca 6gb na C particiji (particiji gdje su windowsi). Ovaj drugi disk sam formatirao u Disk managmentu te trenutno stoji kao D particija i kao storage. Ukupno imam 2 particije.

Pitanje je sada kako vratiti taj SSD u taj cache režim rada da na sebe prebacuje samo one stvari koje najčešče koristim jer mi je ovih 6gb što je preostalo premalo kada krenem instalirati drivere,programe itd?

no one je offline   Reply With Quote