U zadnje vrijeme dosta ekipe po redditu i wows forumima kuka kako BBovi campaju i snipeaju. Nekidan igram Nagata i prvi idem prema D na twin brothersima, zamnom krene DD i kad je vidio da lemming train ide prema A, se okrenuo i otišao za njima. Spušili smo glatko.
Igram sa myokom, idem na cap point sa destroyerom, detectamo 3 njihova cruisera i jednog DDa. Skinemo DDa i CA, mislite da je iti jedan naš BB došao za nama da pomete cruisere? Jok. Svi u bazi, campaju i snipeaju.
Igram sa Ognevoiem, upadnem u partiju sa t8 carrierima. Njihov carrier sa fighterima visi nad bazama i detecta naše DDove, naš CV glumi ninđu sa bomberima po rubu mape. Ovu smo spušili bez da su brod izgubili.
Ili kad mi u partiju uleti T8 US carrier sa torpedo loadoutom. Skupi 0 killova i umre među prvima, a njihov IJN carrier ima 5 killova, a mene nemože pogodit sa bomberima i torpedoima u Nagatu. Još se smijem, mislim si koja njubara, gledam killove, kad ono tip ih ima 5. Kako jebote? Kako?
Da su ovo tierovi 1-4, sve ok, ekipa tek uči. Al ovo je jebote na t8. I to se konstantno ponavlja, lemming train na jednu bazu, ko živ ko mrtav.
Mislim da sam pola partija u zadnjih nekoliko dana otiša AFK 5 minuta nakon šta mi je bilo jasno s kojim zombijima igram.