Citiraj:
Autor Eladio
a jeste babe.. sad se i ja moram umjesat 
covjek ima svoje razloge sta vas to muci.. ..ali ono sto je bitno da ipak komentira sa argumentima, navlacio ili ne ..
i ja vise volim amd i radeone, pa sam eto spao  na intela i nvidiju.. ali i dalje vidim hrpe ljudi koji grijese u osnovnoj premisi a to je jedini problem.. u startu cim kupuju kazu zelim intel zelim nvidiju..
zasto to govorim.. pa zato jer se sad mozda hawker sveti  hehe ..
tu nikad nitko nista ne komentira iako postoje kontraargumenti kad netko kaze zelim intela, zelim nvidiju..
|
Problem je i u wannabe tech siteovima kao sto je Techspot koji koriste lazne info koje manje tehnicki potkovana ekipa upija ko spuzva.
Evo jedan primjer s tog smijesnog Techspota,
kad su pokusavali prodat naivcima da je i3 brzi od FX8350 u Handbrakeu.
Lijepo su uzeli konverziju DVDa za test. (480p)
Kad sa FX pokusas konverziju npr,480p u 240p program angazira 12 threadova koji nemaju posla pa se FX utilizira 30% dok dualcorac ima 100% utilizacije.
To je Techspotova demonstracija pobjede i3 nad FX8350 u handbrakeu.

ocito je Techspot otkrio HD u 2015. godini. S obzirom na njihovu strucnost ne bi se cudio.
Ili kad su pokazali test di im 8350 ocito throtla na 4,7ghz i ima slicni rezultat kao stock 8320E.
I njihov zakljucak da OCani FX ne cini razliku.
Ocito su im intelektualni kapaciteti slicni tehnickim,ali ljudi ih citaju pa onda prenose njihove budalastine okolo po forumima.
I onda to ekipa pokupi kao spuzva i distribuira okolo naivcima,a mene razapinju kad im skrenem paznju da nije sve bas tako kako kojekakvi wannabe tech siteovi pisu.
EDIT: Naravno,posto pisu ocite gluposti,ili je tehnicko neznanje ili placeni oglas.