Jučer iskusio po prvi puta Shimakazeovu salvu od 15 torpeda. Iako imam torpedo vigilance, ta torpeda imaju brzinu 67 čvorova i kad ih vidiš već je prekasno. DD, CL, CA, BB ... nema šanse izbjeć ih sve. Možda popiješ samo jedno ako si na vrijeme počeo skretati - bio dobro pozicioniran prije otkrivanja torpeda. Kako nema CV-a više skoro u borbama (barem se ne sjećam niti jednog od jučer), postalo je raj igrat DDe u višim tierima. Barem 4-5 po strani ih bude.
U toj borbi gdje me Shima rješio, rundu smo dobili ali je završavala kad su Kagero, Fubuki i Shimakaze okružili neprijateljski Yamato. Lik je imao sreće što je partija završila prije nego su torpeda stigla do njega.
Odigrao jednu Ranked borbu i sve mi se čini da dok ću za to morat piknut Hatuharua jer je količina debila tamo prestrašna. Svaki put se iznenadim kao da nisam Ranked igrao prije lol. S NO je to samo mučenje. Držim udaljenost, manevriram i izbjegavam paljbu. Nisam na prvoj liniji niti izvan dometa, već blizu Amagija i pokušavam rješit neprijateljske DD-e u bližem capu. Amagi kojeg sam pratio odjuri naprijed prije nego smo rješili DD-e. Svi poginu na našem timu osim Yorcka i mene. Yorck je pri kraju dok ja pokušavam sredit ili iznenadit DD-e koristeći concealment najbolje moguće jer su sve glavne mete oko mene potopljene. U pauzama kurim sa HE po NC-u koji je pri kraju i mogu ga riješit. Da nije Amagi poginuo to bi i napravili a onda bi NC bio laka meta. Ovako Yorck pada od 16" granata i mi automatski gubimo jer sam solo ostao.
I onda se javi debil koji je vozio Amagija da kako je moguće da ja imam skoro full HP i da će me reportat radi loše igre.